Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Brodě pokračuje knižní veletrh. Přijedou Svěrák nebo Hilský

/
/
/
802 Zobrazení



I dnes se v havlíčkobrodském kulturním domě můžete setkat s předními českými literáty. Na podzimní knižní veletrh během dne dorazí například Zdeněk Svěrák, který bude podepisovat svůj nový zpěvník. Dorazí ale třeba také populární překladatel Shakespeara Martin Hilský nebo spisovatel Michal Viewegh.

Se Zdeňkem Svěrákem se zájemci budou moct setkat v brodském kulturním domě Ostrov od 12.00. Především bude představovat svůj nový zpěvník, příchozím se ale podepíše i do svých starších knih.

V 10.00 pak v sále Staré radnice na havlíčkobrodském náměstí bude přednášet Martin Hilský, který se zabývá překládáním básní a dramat anglického spisovatele Williama Shakespeara. Ve 14.00 se pak (už v kulturním domě) koná Hilského autogramiáda.

Do Havlíčkova Brodu pravidelně jezdí taky jeden z nejpopulárnějších současných českých autorů – Michal Viewegh. S ním se budou moct příchozí setkat ve 13.30.

V sobotu budete moct knihy i další zboží na Podzimním knižním veletrhu nakupovat od 9.00 do 17.00.

  • Facebook
  • Twitter