Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Havlíčkově Brodě ocenili nejkrásnější knihy 29. Podzimního knižního veletrhu

/
/
/
1614 Zobrazení



V pátek 11. října se uskutečnil ve velkém sále Staré radnice slavnostní večer, na které byly oceněny nejkrásnější knihy Podzimního knižního veletrhu 2019.

Cenu Kraje Vysočina za nejkrásnější knihu Vysočiny, kterou mohou získat knihy, které jsou s krajem Vysočina spjaté obsahově a tematicky, ale jejich nakladatelé či autoři nemusí mít sídlo v Kraji Vysočina, získala kniha Archa Petrkov Josefa Kroutvora z nakladatelství Měsíc ve dne.

Cenu za nejkrásnější knihu veletrhu, které mohou získat beletristické, populárně-naučné a naučné (fiction i non-fiction), udělilo město Havlíčkův Brod Průvodci neklidným územím II. Ondřeje Horáka a Vojtěcha Šedy, vydanou nakladatelstvím Labyrint.
Cenu za nejkrásnější dětskou knihu udělily Tiskárny Havlíčkův Brod, a. s., nakladatelství Mladá fronta za knihu Kláry Smolíkové Pozor, v knihovně je kocour! Oceněný nakladatel získal slevu na výrobu publikace v Tiskárnách Havlíčkův Brod, a. s.
Cenu čtenářů Krajské knihovny Vysočiny a posluchačů Českého rozhlasu Vysočiny pro knihy o regionu a v regionu získalo nakladatelství CBS Nakladatelství, s. r. o., za knihu Pelhřimovsko z nebe Matúše Krajňáka, Kamila Glovni a Martiny Grznárové.

Foto: Karolína Sedláčková

Podzimní knižní veletrh pokračuje v Havlíčkově Brodě v sobotu 12. října od 9.00 do 17.00.
Program najdou zájemci na stránkách veletrhu.

  • Facebook
  • Twitter