Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ivan Hlas koncertoval v Havlíčkově Brodě v rámci série Golden Eye

/
/
/
1131 Zobrazení



Havlíčkobrodský klub Oko nabídl v pátek 11. října další pokračování seriálu koncertů Golden Eye, tentokrát v rámci letošního ročníku Podzimního knižního veletrhu nazvaný Rock for Books. Po skupině Jada Band naskočil Ivan hlas a jeho Trio, závěr patřil Moravě.

Uskupení Jada Band prošlo za poslední roky řadou změn a jedinou stálicí je Jarda Vorlíček. Kapele to ale nijak neuškodilo. Častým hostem bývá také vynikající saxofonista Boris Secký, který i tentokrát ukázal, jak to umí na pódiu rozparádit.
Hlavním tahákem večera byl ale Ivan Hlas a jeho dva spoluhráči. Ivan Hlas Trio tvoří Norbi Kovács a Jaroslav Olin Nejezchleba. Každý z těchto členů má za sebou opravdu pestrou hudební kariéru a všichni spolupracují i nyní se spoustou dalších muzikantů. Jaroslav Olin Nejezchleba například vystupuje i s Vladimírem Mišíkem, kterého si mohou fanoušci přijít do Oka poslechnout 25. října. Na další pokračování série Golden Eye.
A že se v Brodě hraje opravdu kvalitní muzika, dokazuje i zaplněné Oko. Na koncert vyrazilo více jak 300 návštěvníků. Všichni si tak poslechli známé hity jako Malagelo a Na kolena. Hlasitý potlesk byl pak zaslouženou odměnou pro všechny vystupující. „Neskutečný nářez a úžasná atmosféra, tohle umí jenom Oko,“ dodává jedna z fanynek.
Závěr večera patřil rockové muzice a vystoupení kapely Morava, která má za své třicetileté působení na hudební scéně už hodně za sebou. Morava vydala celkem osm řadových alb, poslední s názvem Černobílá v loňském roce. Kapela, která v době největší slávy vyprodala Lucernu, si podmanila i fanoušky v Oku. Kromě starých ověřených hitů zazněli písně Sblížení, Morava či Miluj se se mnou.

  • Facebook
  • Twitter