Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Jihlavy se na dálničním přivaděči zranili při havárii tři lidé

/
/
/
882 Zobrazení



Na dálničním přivaděči u Pávova nedaleko Jihlavy se po osmé hodině ranní srazila tři auta, na místě zasahovali hasiči, zdravotníci a policisté z Jihlavy.

„Hasiči poskytli zraněným předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků je předali do jejich péče. Jedno z havarovaných vozidel skončilo po nehodě převrácené na boku. Na havarovaných vozidlech hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Podle informací Petra Janáčka, tiskového mluvčího Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, ošetřili zdravotníci celkem tři osoby, které následně s lehkým zraněním převezli k dalšímu vyšetření na urgentní příjem Nemocnice Jihlava.
Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování. Doprava byla v místě zásahu omezená.

  • Facebook
  • Twitter