Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U dvou ranních havárií na Vysočině zasahovali hasiči

/
/
/
991 Zobrazení



Dvě jednotky hasičů zasahovaly v pondělí 12. listopadu ráno u dopravní nehody na dálnici D1, po sedmé hodině pak hasiči z Velkého Meziříčí likvidovali následky havárie u Křižanova na Žďársku.


Okolo šesté hodiny se srazila na 99. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu dvě nákladní auta s osobním. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Humpolce a Jihlavy.

Havárie na 99. kilometru dálnice D1, foto: HZS Kraje Vysočina

„Z jednoho z havarovaných nákladních vozidel museli hasiči za použití hydraulického nářadí vyprostit zaklíněného zraněného řidiče. Ihned po vyproštění byl zraněný muž předán do péče zdravotníkům, kteří jej po nezbytném ošetření na místě události transportovali k dalšímu ošetření do brněnské nemocnice. Na havarovaných vozidlech hasiči provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na dálnici omezen,“ popsala první nehodu Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Havárie v Křižanově, foto: HZS Kraje Vysočina

 

 

O hodinu později došlo k dopravní nehodě osobního auta u Křižanova, kam vyjeli profesionální hasiči z Velkého Meziříčí. „Vůz skončil po nehodě převrácený na střeše mimo komunikaci. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Do příjezdu policistů řídili hasiči v místě dopravu,“ uzavřela Petra Musilová s tím, že příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravních nehod vyšetřují policisté.

  • Facebook
  • Twitter