Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Dlouhé Brtnice se srazil traktor s osobním autem

/
/
/
140 Zobrazení



Policisté zasahovali v pondělí 22. dubna po jedenácté hodině dopoledne u dopravní nehodě, ke které došlo na silnici /38 v katastru Dlouhé Brtnice na Jihlavsku, kde se srazil traktor s osobním autem.

Od Znojma projížděl po silnici řidič traktoru s přívěsem směrem na Jihlavu. „Z hlavní silnice začal odbočovat vlevo mimo pozemní komunikaci, ohrozil řidiče osobního auta Škoda Superb ve stejném směru, který traktor v místě předjížděl a došlo ke střetu,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.


Ve voze Škoda Superb cestovala kromě řidiče ještě jedna spolucestující. „Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na traktoru a osobním vozidle v celkové výši 200 000 korun, nikdo se nezranil. U obou řidičů policisté dechovými zkouškami vyloučili požití alkoholu. Traktor i osobní automobil zůstaly po nehodě nepojízdné a řidiči si zajistili jejich odtahy. Další okolnosti dopravní nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem šetření,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter