Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Veřejné fórum Zdravého města Telč

/
/
/
259 Zobrazení



Město Telč je od roku 2004 členem Národní sítě Zdravých měst. Po úspěšných školních fórech, která proběhla na podzim roku 2023 na obou telčských základních školách a na GOB a SOŠ Telč, je v rámci Zdravého města připravena další akce. Tentokrát je určena pro veřejnost.

Veřejné fórum Zdravého města Telč, které proběhne ve středu 24. dubna v obřadní síni telčské radnice, umožní občanům zapojit se do diskuse o svém městě a vyjádřit se k jeho budoucnosti.

Formou kulatých stolů se bude diskutovat nad následujícími tématy: rozvoj města, bydlení, podnikání, zaměstnanost, doprava, bezpečnost, životní prostředí, zemědělství, energetika, školství, sociální a zdravotnické služby, kultura, sport, volný čas, cestovní ruch.

Pro diskusi nad zájmy mladých Telčanů je připraven stůl mladých. Výstupem Veřejného fóra Zdravého města Telč bude stanovení TOP 10 hlavních problémů, se kterými bude vedení města dále pracovat.

  • Facebook
  • Twitter