Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Týden sociálních služeb v ICSS Jihlava

/
/
/
460 Zobrazení



Koncertem Kristiána Šebka z Divadla Slunečnice v Brně odstartoval na počátku října program Týdne sociálních služeb, který pracovníci Integrovaného centra sociálních služeb Jihlava připravili pro klienty a jejich blízké.

V úterý se nejen zpívalo, ale i tančilo na Svatováclavské zábavě. K tanci a poslechu hrála výborná kapela MP Band, a na parketu bylo často plno. Následující den měli klienti a jejich blízcí možnost podívat se prostřednictvím fotografií a poutavého vyprávění na Island. Program Týdne sociálních služeb v ICSS Jihlava pokračoval čtením z vybraných knih, kterého se ujala herečka Horáckého divadla v Jihlavě Lenka Schreiberová. Děkujeme nejen za zajímavou volbu knih, a především za příjemnou interpretaci vybraných textů. Program Týdne sociálních služeb jsme zakončili skvělým lehkým aktivním cvičením s prvky jógy pro seniory s Radkou Sedmíkovou.

  • Facebook
  • Twitter