Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U dvou havárií zasahovali v pondělí na Vysočině hasiči

/
/
/
401 Zobrazení



V pondělí 11. října se před jednou hodinou U Zlatkova na Bystřicku se střetl motocyklista s osobním vozem, v Třebíči v ulici U Kaple před půl čtvrtou narazil řidič s osobním autem do stromu. Na obou místech zasahovali hasiči.

K havárii u Zlatkova v pondělí odpoledne vyjeli profesionální hasiči z Bystřice nad Pernštejnem společně s dobrovolnými hasiči z Nového Města na Moravě. „Při nehodě se zranil motocyklista a skončil v péči zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaných vozech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Zraněného motocyklistu převezli zdravotníci sanitním vozem do nemocnice v Novém Městě na Moravě,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Havárie u Zlatkova, foto: HZS Kraje Vysočina

Ke druhé havárii v Třebíči vyjeli profesionální hasiči z Třebíč do ulice U Kaple v Třebíči. „Při nehodě se zranil řidič a skončil v péči zdravotníků, kteří jej po nezbytném ošetření na místě události převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do nemocnice. Zasahující hasiči provedli na havarovaném vozidla protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ dodala tisková mluvčí. Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravních nehod jsou předmětem policejního vyšetřování.

Nehoda v Třebíči, foto: HZS Kraje Vysočina
  • Facebook
  • Twitter