Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Týden hokeje v Bystřici nad Pernštejnem

/
/
/
524 Zobrazení



Také na zimním stadionu v Bystřici nad Pernštejnem se konala tradiční akce, Pojď hrát hokej. Týden hokeje je série sportovních akcí zaměřená především pro děti ve věku čtyř až osmi let a jejich rodiče. Všichni účastníci mají tak jedinečnou možnost nahlédnout do hokejového dění v jejich městě a nezávazně si vyzkoušet jaké to je na ledě po boku velkých hokejistů.

Prvotní hokejový zážitek byl pro děti intenzivnější v tom, že navíc dostaly svůj první dres a alespoň na chvilku se z nich mohly stát hokejové hvězdy. Trenéři jim zajímavou formou ukázali, že hokej umí být i zábava. Pro mnohé to bylo navíc i seznámení s ledem a bruslením, takže pokud přišel někdo bez bruslí, vše bylo možné si přímo na zimním stadionu zapůjčit. Pro rodiče byla připravené prezentace o hokejovém klubu a o tom jak to vypadá při tréninku a co rodiče případně čeká, pokud se rozhodnou mít doma hokejisty. Na ledě pak bylo vidět, že to všechny hokejisty a hokejistky baví, a mnohým se dokonce z ledu ani nechtělo.

  • Facebook
  • Twitter