Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky čtvrteční havárie na silnici u Skřivánku na Havlíčkobrodsku

/
/
/
981 Zobrazení



Havlíčkobrodští dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 27. ledna před jedenáctou hodinou večer na silnici I/38 mezi Štoky a Havlíčkovým Brodem.

„Řidič osobního auta Peugeot jel po silnici první třídy ve směru od Štoků, v blízkosti osady zvané Skřivánek vyjel mimo silnici do silničního příkopu a narazil do dopravního značení. Při nehodě nedošlo ke zranění osob, které by si vyžádalo zásah zdravotnické záchranné služby. Řidiči na místě také pomáhali svědci, kteří projížděli v danou dobu kolem,“ popsala policejní mluvčí Stanislava Rázlová.
Policisté se obracejí na svědky havárie, kteří na místě nehody zastavili a pomáhali řidiči vozidla. „Uvítají informace od řidičů, kteří v níže uvedené době místem projížděli a mají ve svých vozidlech palubní kamery, které mohly zachytit průběh samotné nehody, případně další související okolnosti. Jedná se zejména o časový úsek mezi půl jedenáctou a jedenáctou hodinou večer čtvrtka 27. ledna. V případě, že můžete poskytnout jakékoliv informace k uvedené události, přihlaste se na tísňové lince 158,“ dodává Stanislava Rázlová.

  • Facebook
  • Twitter