Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Turistický portál www.pelhrimovsko.cz druhý v soutěži o nejlepší webové stránky

/
/
/
779 Zobrazení



Turistický portál www.pelhrimovsko.cz získal druhé místo v soutěži o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Zlatý erb v kategorii Cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci v kategorii Kraje a regiony.

Ocenění převzali na konferenci ISSS v Hradci Králové zástupci Kulturních zařízení města Pelhřimova (KzmP), ředitel Martin Ecler a Michal Strnad, spolu s místostarostou města Pelhřimova Josefem Kochem. První místo obsadila prezentace hlavního města Prahy, na třetím místě byla prezentace Libereckého kraje. „Je to úžasné, Zlatý erb je to nejprestižnější ocenění, které se uděluje webovým stránkám,“ neskrýval radost z vynikajícího umístění ředitel KzmP Martin Ecler. Připomněl, že www.pelhrimovsko.cz se umístilo v kategorii krajů, kde soutěžily i stránky realizované z mnohem větších rozpočtů, a tak je úspěch o to cennější. Stránky www.pelhrimovsko.cz, které provozují KzmP, byly spuštěny v loňském roce a lákají návštěvníky do Pelhřimova prostřednictvím bohaté nabídky turistických cílů, přehledným informačním servisem atd. Softwarovou stránku projektu vytvořila na základě scénáře KzmP firma Memory Computers.

  • Facebook
  • Twitter