Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Číhoště se srazila dvě auta, na místě je jeden mrtvý

/
/
/
1289 Zobrazení



K tragické dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 4. dubna v 17.40 u Číhoště na Havlíčkobrodsku, kde se střetlo osobní a dodávkové auto. V jednom z vozidel zemřela jeden z účastníků.


„ Po půl šesté večer oznámení o dopravní nehodě, která se stala na silnici II/130 v katastru Číhoště v prostoru čtyřramenné křižovatky a silnice III/34731. Na místě zemřela jedna osoba a další tři byly zraněny. Silnice musel být v místě dopravní nehody zcela uzavřena a řidiči místo objížděli po silnicích v bezprostředním okolí.
Po prvotním šetření na místě policisté zjistili, že pětapadesátiletá řidička osobního vozu Peugeot 107 přijížděla ke křižovatce po vedlejší silnici. Dodávkové vozidlo Renault Trafic přijíždělo ke křižovatce po hlavní silnici z pohledu řidičky vozu Peugeot zleva. V prostoru křižovatky došlo ke střetu obou aut. Vůz Renault Trafic se po nárazu přetočilo a narazilo do kovové dopravní značky, poté do vzrostlého stromu a po nárazu se převrátilo na bok. Při dopravní nehodě se smrtelně zranil jednadvacetiletý řidič vozu Renault, těžce se zranil jeho spolucestující a lehce další dva spolucestujících – jednalo se o cizí stání příslušníky. Těžce zraněná muž byl převezen do nemocnice v Praze a zbývající dva zraněné převezla zdravotnická záchranná služby do nemocnice v Havlíčkově Brodě. Řidička osobního vozu se při nehodě nezranila. U řidičky osobního vozu policisté vyloučili dechovou zkoušku alkohol,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Další okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem prověřování.

Havarovaný nákladní automobil, archiv Policie ČR
  • Facebook
  • Twitter