Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tričko s potiskem – jaké vzory na tričkách jsou aktuálně na vrcholu?

/
/
/
814 Zobrazení



Trička s potiskem upoutají pozornost a dodají charakter celému outfitu. S jejich pomocí můžete světu bez řečí ukázat své koníčky, životní motto nebo oblíbenou kapelu. Není divu, že se v nabídce obchodních řetězců objevují stále častěji. Jaká trička s potiskem jsou aktuálně na vrcholu?

Trička s vlastním návrhem

I přes převládající trendy byste se při výběru potisku na tričku měli řídit především vlastním vkusem. Velmi oblíbená jsou personalizovaná trička, na která si můžete natisknout vzor dle vlastního návrhu. Jak si navrhnout tričko s vlastním potiskem? Není to nic složitého, stačí především zapojit svou fantazii a kreativitu. Nemáte nápad nebo čas na tento druh zábavy? Nebojte se, nabídka internetových i stacionárních obchodů vás jistě uspokojí.

Trička s komiksovými hrdiny i s memy

Trička s pánskými potisky lze rozdělit do mnoha kategorií, o čemž svědčí široký výběr modelů v obchodech. V poslední době rozhodně vedou trička s komiksovými postavičkami, humornými texty nebo takzvanými memy. Trička s potiskem na zádech přinášejí prvek překvapení, trička s 3D potiskem zase cool vzhled. Pokud chcete, můžete si koupit tričko pro každý den a náladu. Módní trička s potiskem můžete nosit k džínám, šortkám i sukni. Inspirace ve stylu 90. let je v dnešní době v módě a právě tehdy většina z nás sledovala kreslené filmy. Obléknout si tričko s oblíbenou postavou z těch dob zaručí úsměv na tváři po celý den. Neméně oblíbená jsou trička s nápisy. Některá z nich mají posměšný charakter. Jiné obsahují citáty nebo poselství, které chcete sdělit svému okolí. Máte špatnou náladu a nechce se vám s nikým mluvit? Vyjádřete to tričkem s vhodným potiskem.

Trička s potiskem

Trička s potiskem na zádech

Samostatnou kategorií jsou trička s potiskem na zádech. V nabídce obchodů najdete modely zcela hladké na přední straně nebo s malým potiskem na hrudi a větším na zádech. Výběr vzorů je v tomto případě podobný jako u klasických triček s potiskem. Motivy slavných uměleckých děl nebo staré školní plakáty budí vždy pozornost. Neobvyklým řešením jsou trička s 3D potiskem. Jejich cílem je vytvořit optický klam, který vytváří pro pozorovatele zajímavý efekt. Chcete červí díru na hrudi nebo vytištěnou díru, z níž vychází tlapa monstra? 3D tisk vám umožní tento sen splnit. I v tomto případě lze vycházet z vlastních návrhů, nemusíte se jen spoléhat na konkrétní nabídku výrobce.

Jak pečovat o trička s potiskem?

Dnes už je mylná představa, že trička s potiskem by se měla prát ručně nebo speciálním způsobem. Současné způsoby tisku na látky znamenají, že použití trička s potiskem vypadá stejně jako jeho hladký protějšek. Nekvalitní potisk samozřejmě praskne nebo se odlepí bez ohledu na zvolený prací program. Před prvním praním zkontrolujte doporučení výrobce na štítku. Najdete tam informace, na jakou teplotu se má tričko prát, zda se dá žehlit a sušit v sušičce. Barevná trička by neměla trpět, pokud prádlo nastavíte maximálně na 40 °C. Pro jistotu otočte tričko naruby nebo ho hoďte do látkové tašky. Nedotýkejte se potisku žehličkou při žehlení. Trička s potiskem by se zásadně neměla sušit v sušičce nebo na radiátorech. Při věšení prádla se vyhněte co největšímu skládání potisku. Jen tak vám tričko vydrží skutečně dlouho.

  • Facebook
  • Twitter