Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tři lupiči z Třebíčska skončili v sobotu ve vazbě

/
/
/
525 Zobrazení



Vyšetřovatel v Třebíč zahájil trestní stíhání tří mužů, kteří se v tomto týdnu na Třebíčsku vloupali do garáže a z místa ujížděli osobním vozem Ford Focus a stříleli po majiteli.

Muže ve věku 19, 27 a 29 let obvinil vyšetřovatel z trestného činu krádeže vloupáním. Okolnosti střelby, stejně jako původu zbraně, která byla ke střelbě použita, jsou předmětem dalšího policejního vyšetřování.

„Vyšetřovatel podal státnímu zástupci v sobotu 14. prosince dopoledne podnět k vypracování návrhu na vzetí všech tří mužů do vazby. Státní zástupce návrh na jejich vazební stíhání akceptoval a ve podvečerních hodinách soudce okresního soudu v Třebíči muže poslal do vazby. Přímo od soudu byli obvinění muži eskortováni do vazební věznice Brno. Kriminalisté v rámci vyšetřování prověřují, zdali trojice pachatelů nemá na svědomí další trestnou činnost,“ vysvětlila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter