Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tři auta se srazila na silnici z Jihlavy na Humpolec

/
/
/
911 Zobrazení



Ve čtvrtek ráno před půl sedmou se na silnici II/523 v Jihlavě ve směru na Humpolec srazila tři auta, po dopravní nehodě zůstala silnice zcela neprůjezdná a po dobu šetření museli řídit provoz policisté.

Policisté zjistili, že čtyřiačtyřicetiletý řidič s osobním autem Audi Q8 projížděl ve směru od Humpolce na Jihlavu, nepřizpůsobil rychlost jízdy a při projíždění pravotočivou zatáčkou dostal smyk. Vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do vzrostlého stromu, od kterého se vůz odrazil zpět do jízdního pruhu. Došlo k nárazu do projíždějícího osobního auta Dacia Lodgy a do projíždějícího osobního vozu Škoda Octavia.

Místo havárie, foto: Policie ČR

Při dopravní nehodě se řidič vozu Audi lehce zranil a byl převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby na ošetření do Nemocnice Jihlava. Lehce se zranila spolujezdkyně v osobním voze Škoda Octavia. Další dva členové posádky octávie vyhledali sami ošetření později. Policisté vyloučili u všech řidičů požití alkoholu před jízdou a hmotnou škodu odhadli na 1 710 000 korun. Všechna vozidla zůstala po dopravní nehodě nepojízdná,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že všechna auta měla zimní pneumatiky se stanovenou hloubkou dezénu, ale vozidlo Škoda Octavia mělo propadlou technickou prohlídku, kdy její platnost skončila v listopadu loňského roku. Věc dopravní nehody byla na místě vyřešena uložením pokuty v příkazním řízení.

  • Facebook
  • Twitter