Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Traffic Jam oslavil v Havlíčkově Brodě jubileum

/
/
/
1543 Zobrazení



Havlíčkobrodská bluesová kapela oslavila neuvěřitelných 20 let své existence v Klubu OKO v sobotu 20. dubna. Není moc kapel, které se takového jubilea dočkají. Přece jen v životě nejsou jen rozchody v manželském svazku, ale i mezi hudebníky.

Na oslavu byli pozváni muzikanti ze spřátelených kapel. První hudební gratulace byla od skupiny Nezband z Hlinska. Shodou okolností to jsou žáci Roberta Freie, který učí na ZUŠ v Hlinsku. Druhá gratulace byla v podání Pasiáns z Jindřichova Hradce.
Pak nadešla dlouho očekávaná 23 hodina a na pódium se dostavili oslavenci Traffic Jam ve své osvědčené sestavě: Eva Nováková – zpěv, Robert Frei – kytara, Jaroslav Bořil – zpěv a baskytara, Jaroslav Prachař – klávesy a Jiří Libra – bicí. K nim se během koncertu přidali bývalí členové Traffic Jam Pavel Kovin Kovačka – foukací harmonika, zpěv a Pavel Prášek – saxofon, zpěv. Všichni si to na pódiu náramně užívali společně s návštěvníky brodského klubu Oko.
Závěr oslav patřil hlinecké skupině Jazzibaba ve složení: Robert Frei – kytara, zpěv, Alexandr Frei – basová kytara a Evžen Lebduška – bicí, zpěv. Nejvytíženějším oslavencem byl Robert Frei, protože hrál ve dvou kapelách. Sobotní oslava 20 let skupiny Traffic Jam byla vydařená a určitě se na ni bude dlouho vzpomínat.

  • Facebook
  • Twitter