Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tradiční vánoční výstava výrobků klientů Domova Háj

/
/
/
929 Zobrazení



V Ledči nad Sázavou se ve středu 11. prosince konala tradiční Vánoční výstava výrobků klientů Domova Háj. Hosté výstavy měli možnost si je nejen prohlédnout, ale také zakoupit. Velký zájem byl především o vánoční svícny. A kdo měl možnost se držet déle, často využil nabídky objednat si punč.

V letošním programu výstavy byla pro návštěvníky i jedna novinka. Sociální pracovník Domova Háj, který prochází procesem transformace sociálních služeb, Radek Kalfus, zájemcům vysvětlovat, o co se ve výše uvedeném procesu jedná, jakým způsobem se klienti připravují na stěhování do nových lokalit, ukázal návrhy nových domů, které budou nejen v Ledči nad Sázavou, ale také ve Světlé, Havlíčkově Brodě, Golčově Jeníkově a Chotěboři, informoval o současném stavu výstavby domů, a zodpovídal otázky. Příprava klientů na využívání nových služeb v domech, a zvyšování odborných kompetencí pracovníků, kteří jim poskytují podporu, je součástí dvouletého projektu Na cestě, který Domov Háj od 1. září 2019 realizuje.
Na výstavu se přijeli podívat i klienti, kteří už žijí v komunitním bydlení ve Světlé nad Sázavou. „Jsem ráda, že jsem jela, líbily se mi nejen výrobky, ale i punč byl výborný,“ uvedla klientka, která se loni v únoru z domova přestěhovala do Světlé. „Máme teď více možností, jak trávit nejen volný čas,“ dodala.

  • Facebook
  • Twitter