Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Těsné prohry třebíčské baseballisty mrzí

/
/
/
529 Zobrazení



Za nejzajímavější sérii extraligového víkendu označil asistent reprezentačního trenéra Michal Müller utkání dvou sousedů z tabulky Třebíče a Hrochů Brno. Nuclears Třebíč sahali po třech vítězstvích, nakonec se ale z vyhrané série radovali brněnští Hroši, kteří dokázali zvrátit výsledek dvou zápasů až v jejich úplném závěru.

Třebíč Nuclears – Hroši Brno 5:3, 8:9, 4:5

Na třebíčské Hvězdě vstoupili do vzájemného měření sil vítězně domácí. Z prvního doběhu se sice radovali Hroši, ale hráči Nuclears odpověděli sérií hitů proti nadhazujícímu Australanovi Stevenu Chambersovi, kterou završil homerunem Brent Gillespie a Třebíč vedla 5:1. Brněnský tým sice tlačil, ale proti skvěle nadhazujícímu Lukáši Hlouchovi a střídajícímu Jose Floresovi dokázal jen snížit na konečných 5:3.
V první odvetě odváděli svými technickými nadhozy dobrou práci Jan Kucin z Hrochů a mladý Robin Vávra za Třebíč. Skóre narůstalo jen pomalu a postupně se přelévalo ze strany na stranu. Do dohrávky zápasu se vstupovalo za stavu 8:5 pro Nuclears. Střídající nadhazovač Jose Flores ale nedokázal zastavit pálkaře Hrochů, kteří v deváté směně čtyřikrát skórovali a urvali těsné vítězství.
Podobný scénář mělo i nedělní utkání. Hroši vedli od druhé směny 2:1, ale víc doběhů jim nadhazující Dalton Erb z Nuclears nedovolil. Třebíč otočila zápas a před dohrávkou osmé směny vedla o tři body. V jejím závěru se ale dokázali Hroši prosadit také třemi doběhy a těsné jednobodové vedení udrželi do konce zápasu.
„Kdyby Třebíčtí dotáhli všechna utkání do vítězného konce, tak by tím učinili obrovský krok do horní šestky, teď budou muset potvrdit dominanci proti Skokanům a urvat tři vítězství a pak si to rozdat s Kotlářkou a dost možná s Tempem v poslední sérii základní části o postup,“ uvedl v hodnocení víkendu reprezentační asistent Michal Müller.

Letošní extraliga je nesmírně vyrovnaná a nabízí v každém kole napínavé duely. Podpořit hráče Nuclears Třebíč v bojích o postup do play-off mohou zájemci v sobotu 4. května, kdy přivítají Nuclears Na Hvězdě v Třebíči Skokany Olomouc a odehrají s nimi hned dva zápasy. První utkání začíná ve 13.00, následná odveta pak v 16.00.

  • Facebook
  • Twitter