Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tesco rozšiřuje rozvoz potravin na Vysočinu

/
/
/
1434 Zobrazení



Tesco Online nákupy je služba, díky které lze nakoupit kdykoli z pohodlí domova či přes mobilní aplikaci a nákup je dovezen řidičem až k domovním dveřím ve zvolený den a čas. Pro řadu zákazníků je ideálním řešením, jak ušetřit čas i námahu s těžkými nákupy. Navíc nabízí více než 15 000 produktů za stejné ceny jako v kamenných obchodech. Nově je od prosince dostupná i na Vysočině.

Z hypermarketu Tesco v Jihlavě budou řidiči denně od 8.00 do 22.00 zavážet nákupy k zákazníků v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Humpolci, Telči a okolí. „Těší nás, že tento moderní způsob nakupování můžeme nově nabídnout i zákazníkům na Vysočině. Celkově je služba dostupná až 6,1 milionu zákazníkům v Česku,“ říká Věra Szabó, manažerka internetového prodeje společnosti Tesco.
Sortiment zboží, který lze objednat přes internet zahrnuje jak potraviny, nápoje a mražené výrobky, tak drogerii, domácí potřeby nebo krmiva pro zvířata. Zákazník nepřijde ani o speciální nabídky a akční slevy včetně sbírání bodů ve věrnostním programu ClubCard. Za nákup zaplatíte kartou nebo online. Další výhodou této služby je dodržování teplotního řetězce potravin po celou dobu přepravy. Zákazník má navíc možnost vrácení kteréhokoliv zboží, které nechce převzít. O tom, zda je služba dostupná i v místě vašeho bydliště si lze snadno ověřit na stránkách, kde jen uvedete své poštovní směrovací číslo.

  • Facebook
  • Twitter