Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Studentská soutěž Rozehraj to jako manažer v Jihlavě

/
/
/
715 Zobrazení



Ve čtvrtek, 21. listopadu bude od 9.00 do 17.00 probíhat na Vysoké škole polytechnické Jihlava (VŠPJ) finále soutěže Rozehraj to jako manažer, do které se na začátku přihlásilo celkem 31 dvoučlenných týmů ze 14 škol z celé České republiky.

Do finále se nakonec probojovalo deset týmů z pěti škol, mezi kterými nechybí tým studentů z VŠPJ, což nás velice těší. Vítězný tým obdrží hodnotnou cenu, a to mobilní telefony v hodnotě deseti tisíc korun. Členové týmů, které skončí na druhém a třetím místě, obdrží ekonomickou deskovou hru Cesta životem od FoxGames. A každý z členů týmů, které se probojovaly až do finále, dárkový balíček od firmy Kostelecké uzeniny.

Manažerské simulace jsou inovativním způsobem výuky ekonomických předmětů. Školy, které používají unikátní manažerskou hru Unisim ve výuce, dávají studentům příležitost vyzkoušet si praktickou aplikaci teoretických znalostí a díky tomu je lépe pochopit. Současně tato hra rozvíjí strategické myšlení a analytické schopnosti studentů. Hráči mají možnost si vyzkoušet a pochopit principy řízení firmy. V této online simulaci studenti řídí své firmy, analyzují trh, vytváří produkty, budují prodejní kanály, připravují marketingové kampaně, optimalizují financování, vzdělávají zaměstnance, a to vše za účelem maximalizace rentability firmy.
Centrum Informační Společnosti, s. r. o., ve spolupráci s Vysokou školou polytechnickou Jihlava připravilo soutěž pro studenty středních a vysokých škol v manažerské simulační hře Rozehraj to jako manažer. V této hře si studenti budou moci porovnat své schopnosti s ostatními a naučí se tak i mnoho o řízení firmy.

  • Facebook
  • Twitter