Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Stavebníci zasklívají poslední nadzemní spojovací krček novostavby v pelhřimovské nemocnici

/
/
/
874 Zobrazení



Modernizace areálu Nemocnice Pelhřimov postupuje, aktuálně provádějí stavebníci na stavbě Pavilonu péče pro rodinu betonáže podlah ve čtvrtém nadzemním podlaží. Ostatní patra jsou už vybetonována.

Dál se probíhají rozvody kabeláží elektro ve všech prostorech, rozvody chlazení, vzduchotechniky a ústředního topení. Hrubé rozvody by měly být dokončeny v první polovině měsíce března. „Podařilo se nám propojit všechny objekty nadzemními spojovacími krčky s tím, že krčky do ODN a jídelního prostoru jsou z celé části zaskleny a zastřešeny. Na nejdelším spojovacím krčku do objektu Pavilonu akutní medicíny právě provádíme zasklení a následně dokončíme fasády a montáž střešního pláště. Omezení plánujeme na zhruba tři měsíce,“ informoval stavbyvedoucí Radim Seifer. Po montáži zasklení bude na nadzemním krčku provedena montáž okrasných lamel, které budou mít funkci částečného zastínění. „Nemocnice už nyní zpracovává projekt na přístrojové a interiérové vybavení pavilonu,“ sdělil náměstek HTS pelhřimovské nemocnice Petr Adam.

Stavba Pavilonu péče pro rodinu pelhřimovské nemocnice

  • Facebook
  • Twitter