Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov v Hodoníně splnil roli favorita

/
/
/
620 Zobrazení



Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod v předehrávaném utkání 14. kola české extraligy splnili roli favorita a v herně SKST PLUS Hodonín zvítězili za pouhé dvě hodinky 3:1. Úřadující čeští šampióni v průběžné extraligové tabulce poskočili na druhé místo, jejich rival v boji o stříbrnou pozici po základní části soutěže, pražské El Niňo, však má páteční utkání v Liberci k dobru.

Havlíčkobrodský tým se v Hodoníně představil se dvěma mladíky v sestavě, přesto domácí SKST PLUS Hodonín, který v minulém kole senzačně zvítězil v Havířově, porazil zcela bez problémů 3:1. Dva body úřadujících šampionů vybojoval Michal Obešlo. Zkušený exreprezentant nejprve ve čtyřech setech přehrál Davida Štěpánka, aby pak zpečetil výhru HB Ostrov, když porazil talentovaného Štěpána Brhela hladce 3:0. O první bod Havlíčkova Brodu v utkání se postaral Radek Skála, jenž zdolal juniorského reprezentanta Štěpána Brhela 3:1. HB Ostrov vyhrál páté utkání v řadě, nicméně ty nejtěžší zápasy, které rozhodnou o pořadí na čele tabulky po základní části soutěže havlíčkobrodské stolní tenisty čekají.

V dalším extraligovém kole se stolní tenisté HB Ostrov představí v domácím prostředí. V havlíčkobrodské Birell Aréně v pátek 18. února přivítají celek KT Praha, se kterým v loňském finále play-off bojovali o mistrovský titul.

Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod po vítězném utkání v Hodoníně

Extraliga mužů ve stolním tenisu 2021/2022

Předehrávané utkání 14. kola

SKST PLUS Hodonín – HB Ostrov Havlíčkův Brod 1:3
Štěpán BRHEL – Radek SKÁLA 1:3 (5, -6, -8, -5), David ŠTĚPÁNEK – Michal OBEŠLO 1:3 (9, -3, -2, -3), Oleksandr TIMOFEJEV – Ondřej KVĚTON 3:2 (8, -8, 9, -9, 7), Štěpán BRHEL – Michal OBEŠLO 0:3 (-4, -7, -4).

Kompletní informace o české extralize mužů ve stolním tenisu 2021/2022 najdete ZDE: https://stis.ping-pong.cz/tabulka/svaz-420000/rocnik-2021/soutez-4402

  • Facebook
  • Twitter