Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Stavebnice Seva a Variant baví děti i dospělé ve Světlé nad Sázavou

/
/
/
1637 Zobrazení



Pamatujete si ještě na modré a bílé kostičky, které se dají doplnit červenou a žlutou destičkou a dokonce můžete přimontovat i kolečka. Tak tohle je stavebnice SEVA, za ty roky co se vyrábí, prošla řadou změn a inovací, přibylo několik barev, zahnuté kostičky a objevilo se pár nových prvků. Ale systém zůstává pořád stejný, a kdo si tuhle stavebnici chce připomenout, může od 5. prosince zavítat na výstavu ve Světlé nad Sázavou a pokud budete mít chuť, můžete si dokonce i něco postavit.

Výstava nese název Svět kostiček fenomén SEVA a Variant a celou jí připravil Petr Šimr, který je zakladatel a patron herních výstav Svět kostiček, více o celém projektu se dozvíte na webu www.svetkosticek.cz.

Na výstavě se můžete podívat jak sériově vyráběné modely, tak unikátní stavby. Tou největší je bytový dům, který je sestavený z více než 32 tisíc dílků a čtyř barev, cena tohoto modelu přesahuje 200 tisíc korun. Pokud si chcete vyzkoušet svou kreativitu, tak samozřejmě můžete zapojit šikovné ruce a klidně s dětmi něco postavit v dílničce, která je součástí výstavy. Kostičky si bude možné prohlédnout až do 29. ledna.

  • Facebook
  • Twitter