Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Starší řidič podlehl následkům nehody mezi Ždírcem nad Doubravou a Údavami

/
/
/
2674 Zobrazení



V úterý 15. ledna se před patnáctou hodinou stala na silnici I/37 mezi Ždírcem nad Doubravou a Údavami na Havlíčkobrodsku havárie, při které zemřel osmašedesátiletý řidič osobního auta.

„Na přímém a rovném úseku silnice dostal při jízdě od Údav směrem na Ždírec nad Doubravou řidič s vozem na zasněžené vozovce smyk, který se snažil vyrovnat, ale to se mu nepodařilo. Přejel částečně do protisměru, kde narazil do tahače s návěsem. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče osobního auta, který svému zranění na místě nehody podlehl. Ke zranění jiných osob nedošlo,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Při dopravní nehodě se poškodila obě vozidla a převážený náklad, na autech odhadli policisté škodu na 180 000 korun. „Policisté u řidiče nákladního vozu dechovou zkouškou vyloučili alkohol, u řidiče osobního auta nařídili pitvu. Ohledáním osobního vozu policisté zjistili, že na obou nápravách jsou užity zimní pneumatiky s dostatečnou hloubkou dezénu. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ dodala tisková mluvčí. V letošním roce se na Vysočině jedná o první dopravní nehodu s tragickými následky.

  • Facebook
  • Twitter