Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Softbaloví Hroši odstartovali sezonu kadetů a mužů

/
/
/
514 Zobrazení



I přes nepřízeň počasí zahájily softbalové týmy Hrochů novou sezonu přípravnými turnaji. Kadeti se představili v domácí Hippos aréně a tým mužů cestoval do jihočeských Ledenic.

Muži ještě před odjezdem na víkendový turnaj stihli v pátek večer sehrát přípravný zápas s druholigovými Pardubicemi a připsali si výhru 12:5.
„V sobotu jsme zahájili turnaj v Ledenicích těsnou prohrou s Joudrs Praha 7:8 a porazili domácí druholigové béčko 14:4. V neděli ráno po nejlepším výkonu porazili úřadující ligové šampiony Žraloky Ledenice 5:1 a postoupili do finále. V něm se oba týmy střetly ještě jednou a tentokrát se z výhry 7:6 radovali domácí Žraloci.
Během tří dnů se v Hippos dresu představilo osmnáct hráčů ze dvacetičlenné soupisky týmu pro extraligu, včetně staronové posily ze Sezimova Ústí Bartoloměje Řízka,“ popisuje Dušan Šnelly z brodského klubu s tím, že mistrovskou sezonu zahájí muži 23. dubna v Praze na Spectru, o den později přivítají doma od 13.00 další pražský celek Joudrs.

Kadeti v konkurenci šesti družstev vyhráli svou skupinu, když v sobotu porazili jak Brno, tak Joudrs Praha. V nedělním semifinále přehráli mladí Hroši Ledenice a nestačili až ve finále na Kunovice.

V pátek 15. dubna vstoupí na turnaji v Ledenicích do mistrovské sezóny jako první malí coachballisté v kategorii U11, v neděli 17. dubna pak bude k vidění v brodské Hippos aréně přípravný turnaj žáků do 13 let.

  • Facebook
  • Twitter