Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pražský výběr zahraje ve Žďáru

/
/
/
880 Zobrazení



Ve čtvrtek 14. dubna se od 19.00 ve Ždáře nad Sázavou uskuteční koncert skupiny Pražský výběr, který se měl uskutečnit v původním termínu 23. dubna 2020, ale covid–19 zabránil k uspořádání hudební akce.

„Vzhledem k vysoké nemocnosti jsme se s kapelou Pražský výběr dohodli ještě jednou na posunu termínu koncertu ve Žďáře nad Sázavou na 14. dubna 2022. Rádi bychom, abyste si koncert užili nejen ve zdraví, ale také v pohodě a radosti. Všem nemocným přejeme brzké uzdravení a všechny zdravé zveme na další kulturní akce. Původní vstupenky zůstávají v platnosti. V případě dotazů či nejasností volejte 566 502 253 nebo pište na dkzdar@dkzdar.cz,“ napsali na web, pracovníci organizace Kultura Žďár.

Historický snímek Pražského výběru

Skupina Pražský výběr byla založena v roce 1976 a lze předpokládat, že na koncert do Domu kultury přijdou pamětníci ve velkém počtu. Asi největším zážitkem pro Pražský výběr byl 4. červenec 2018, když vystoupili jako předkapela skupiny The Rolling Stones. Michael Kocáb řekl: „Je to pro nás velká čest a také vyvrcholení naší dráhy.“ „Kvůli Rolling Stones jsem začal hrát na kytaru,“ dodal Michal Pavlíček.
Pražský výběr v Domě kultury zahraje v sestavě: Michael Kocáb, Michal Pavlíček, Jiří Hrubeš, Klaudius Kryšpín a Vilém Čok.

  • Facebook
  • Twitter