Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skupina Nerez a Lucie koncertují v Třebíči

/
/
/
914 Zobrazení



Třetím koncertem letošního Hudebního salónu je vystoupení obnovené skupiny Nerez, tentokrát pod názvem Nerez & Lucia ve středu 3. dubna v Národním domě v Třebíči.

Existují zde jasné paralely s původní skupinou Nerez – i tentokrát jsou autory nových skladeb zpěvačka Lucia Šoralová a kytarista Zdeněk Vřešťál, jejich písně aranžuje Vít Sázavský a styl kapely není svázán žádnou žánrovou „krabičkou“. Texty v češtině, slovenštině, hebrejštině nebo srbochorvatštině a muzika od čistého folku až po čardáš, blues, rock nebo jazz. V programu uslyšíte nejen klasické hity Nerez, ale i novinky z chystaného alba Nerez & Lucia, které vyjde na jaře u společnosti Warner Music.

Skupina Nerez vystupuje ve složení Lucia Šoralová – zpěv, Vít Sázavský – kytara, viola a zpěv, Zdeněk Vřešťál – kytara a zpěv, Robert Fischmann – flétny, perkuse, klavír, zpěv, David Lomič – akordeon a Gregorian Brun – kontrabas.
Začátek koncertu je v 19.00.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 nebo přes e-vstupenku na www.mkstrebic.cz.

  • Facebook
  • Twitter