Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Show YourHelp a Jananas, na akci Den pro duševní zdraví v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1231 Zobrazení



Světový den duševního zdraví v Havlíčkově Brodě nabídl opět velmi bohatý program. Od 16.00 se zaplnilo Havlíčkovo náměstí lidmi, kteří si přišli poslechnout nejenom spoustu zajímavých příběhů a postřehů na téma Co dělat, kdy nejde jít dál.

Letošní ročník je totiž zaměřený na prevenci sebevražd, kterých je kolem nás stále víc. Na místě byl i stánek Českého červeného kříže (ČČK) a Krizového centra v Jihlavě. Zde mohli zájemci probrat jak své zážitky, tak se i dozvědět, jak rozpoznat signály ve svém okolí a případně i zabránit neštěstí. Nechyběl ani ShowYourHelp, se svou kasičkou, do které bylo možné přispět libovolným obnosem.

Pro zpříjemnění večera zahrála od 17.00 kapela ShowYourHelp, jejíž vystoupení mají hlavně pomáhat lidem, kteří to potřebují. No a na závěr celého dne zahrála kapela Jananas. Hudební uskupení se zpěvačkou Janou Infeldovou zahrálo v Havlíčkově Brodě své nejznámější hity, ale i novinku, písničku ukulele. Kdy při této skladbě mezi posluchači opravdu jedno ukulele kolovalo a kdo chtěl mohl do něho cokoliv vhodit. Peníze, nebo vzkaz, dokonce prý jednou byl uvnitř i zubní kartáček.

  • Facebook
  • Twitter