Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Show Your Help na Havlíčkobrodsku opět pomáhají, tentokrát Jakubovi

/
/
/
1664 Zobrazení



Spolek Show Your Help, který vznikl ze spřátelených kapel na Havlíčkobrodsku, odstartoval už devátou sbírku. Tentokrát se členové kapel rozhodli podpořit Jakuba Kunáška.

Kuba je jedenáctiletý klučina, který od narození trpí autismem a TMR (těžkou mentální retardací). Je tu pro něj naděje na zlepšení v podobě léčby aplikací kmenových buněk v zahraničí. Jednu takovou aplikaci už absolvoval v roce 2018 na klinice Emcell v Kyjevě. Po ní začal konečně mluvit, zlepšila se mu motorika a téměř odpadly záchvaty. Léčbu si musí rodina hradit sama a my jsme se rozhodli jim trochu pomoci. Jedná se přibližně o 300 000 Kč, ale budeme rádi za každý příspěvek, který Kubu přiblíží k další léčbě. Přispět můžete nejen na transparentní účet nebo do kasiček, ale také zakoupením benefičního trička za částku tři sta korun. Polovina pak putuje na sbírku pro Jakuba.

Pokud chcete tedy pomoci, budou pořadatelé rádi za jakoukoliv částku.
číslo transparentního účtu: 2901681236/2010.

Více informaci: https://www.facebook.com/showyourhelp/

  • Facebook
  • Twitter