Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Šestadvacetiletá řidička vážně zraněná po nedělní nehodě na Třebíčsku

/
/
/
1671 Zobrazení



V neděli 20. května došlo před osmou hodinou ráno na silnici v Menharticích na Třebíčsku k dopravní nehodě. Řidička osobního auta, která havarovala a těžce se zranila. 

Na místě havárie zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. „Šestadvacetiletá řidička osobního vozu Audi A4 projížděla po silnici II/410 ve směru od Jemnice směrem na Dešnou. Nepřizpůsobila rychlost jízdy a po projetí levotočivou zatáčkou dostala smyk, který nevyrovnala. Vjela do protisměru a mimo vozovku, kde narazila do autobusové zastávky. Po nárazu zůstala ve voze zaklíněna a utrpěla velmi těžká zranění. Ve velmi vážném stavu ji vrtulník letecké záchranné služby transportoval do nemocnice v Brně. Vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu nemohla být na místě nehody provedena dechová zkouška na alkohol. Z tohoto důvodu byl vyžádat odběr krve ve zdravotnickém zařízení,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na havarovaném vozidle a čekárně ve výši 200 000 korun. „Řidička je v kritickém stavu stále v nemocnici v Brně,“ doplnila Dana Čírtková.

 

  • Facebook
  • Twitter