Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sběratelská hra Dvanáct pokladů Třebíčska zná vítěze

/
/
/
770 Zobrazení



Návštěvníci Třebíčska se o letních prázdninách mohli zapojit do sběratelské hry, která je součástí produktu cestovního ruchu Dvanáct pokladů Třebíčska. Destinační kancelář vylosovala 22. října tři výherce, kteří se mohou těšit na zážitkový program v třebíčské Mozkoherně.

„Dva výherci jsou z Třebíčska, třetí je z Jesenicka,“ informovala Aneta Šalomounová z destinační kanceláře. Všichni, kteří se zapojili do sběratelské hry, mohli po nasbíraní všech dvanácti razítek získat volný vstup do baziliky sv. Prokopa v Třebíči. „Této možnosti využilo 97 hráčů, ze kterých jsme vylosovali tři výherce,“ pokračuje Aneta Šalomounová.
Hrací karta je součástí brožury Dvanáct pokladů Třebíčska, která je k dostání v informačních centrech na Třebíčsku.
Kromě Dvanácti pokladů připravila destinační kancelář pro místní a turisty produkt spojený s pěším okruhem okolo Třebíče nazvaným Cesta Václava Vlastníka.
„Oba produkty budeme v příštím roce nadále propagovat, chystáme také téma Ochutnejte Třebíčsko, různé soutěže a outdoorové kampaně ve spolupráci s místními podnikateli a poskytovateli služeb v cestovním ruchu,“ prozradila plány destinační kanceláře na příští rok Aneta Šalomounová.

Destinační kancelář Třebíčsko-moravská koordinuje činnosti aktérů cestovního ruchu na území Třebíčska. Je také jedna ze dvou certifikovaných oblastních destinačních společností na Vysočině. Pole statistik se na Třebíčsko opakovaně vrací vícedenní návštěvníci. V průměru v oblasti stráví 2,5 dne. V loňském roce přenocovalo na Třebíčsku 221 tisíc návštěvníků.

  • Facebook
  • Twitter