Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidiče čeká v ulici Romana Havelky v Jihlavě zdržení

/
/
/
502 Zobrazení



Provoz na okružní křižovatce u hasičárny a u Kaflandu na ulici Romana Havelky v Jihlavě začaly řídit semafory. Jde o další část dopravního omezení kvůli stavbě nových trolejí na Bedřichov.

V ulici Romana Havelky se mohou zejména v dopravní špičce tvořit kolony. U křižovatky začali dělníci stavět nové sloupy trolejového vedení. Provoz ve směru z i do centra a výjezd od nákupní zóny bude řízen světelným dopravním značením až do konce listopadu.

Prosíme řidiče, aby ulici Romana Havelky prioritně využívali pro návštěvu obchodních domů. Ostatní, kteří např. sjíždějí z dálničního přivaděče nebo na něj hodlají najíždět, by měli využít Jiráskovu ulici.

Omezení spolu s uzavírkou části Sokolovské ulice je jedno z největších omezení dopravy při stavbě nových trolejí v Jihlavě. V dalších měsících už bude při další výstavbě sloupů na rovných úsecích Sokolovské ulice stavební firma uzavírat vždy jen část jízdního pruhu, a to vždy v délce asi dvaceti metrů.

  • Facebook
  • Twitter