Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič ujel na Jihlavsku od nehody

/
/
/
1118 Zobrazení



V pátek 19. října okolo sedmnácté hodiny se stala na silnici II/523 v katastru Kalhova na Jihlavsku dopravní nehoda, řidič nákladního auta z místa havárie ujel.

„Dosud nezjištěný řidič nezjištěného nákladního vozu jel ve směru jízdy od Kalhova na Větrný Jeníkov. Nechoval se dostatečně ohleduplně a ukázněně, nejel při pravém okraji komunikace a bočně narazil pravou částí svého vozu do pravé strany autobusu. Ten projížděl po silnici ve směru jízdy Větrného Jeníkova na Kalhova a zastavoval u pravého okraje komunikace. Neznámý řidič na místě nezastavil a z místa odjel. Při nehodě se nikdo nezranil.
U řidiče autobusu policisté dechovou zkoušku vyloučili požití alkoholu. Hmotná škoda na poškozením autobusu dosáhla částky 25 000 korun. Autobus zůstal po dopravní nehodě pojízdný,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Po nákladním voze, které mělo účast na dopravní nehodě a jeho řidiči, policisté pátrají. Případem se zabývají policisté z dopravního inspektorátu Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter