Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rendez-vous s Radkou Fišarovou ve Velkém Meziříčí

/
/
/
801 Zobrazení



Ve středu 20. června vystoupí od 19.00 ve Velkém Meziříčí populární šansoniérka Radka Fišarová s doprovodem na posledním koncertu letošní sezony Kruhu přátel hudby. Koncert se koná výjimečně ve velkém sále Jupiter clubu a bude na něm představena celá příští koncertní sezona 2018-2019.

Jedna z nejlepších českých šansoniérek se svým doprovodem se představí v novém česko-francouzském pořadu a zazpívá české francouzské šansony nejen z repertoáru Édith Piaf či francouzské filmové melodie. Velkou část repertoáru tvoří české autorské písně a šansony z nového CD Rendez-Vous.

Radka Fišarová byla členkou světoznámého souboru Bambini di Praga, posléze folkové skupiny Fišle. Ve dvanácti založila vlastní country skupinu Auris, s níž natočila dvě CD a získala vítězství na Dětské portě, Trampských portách, finále ve Folkovém kvítku. Natočila desku s Miroslavem Horníčkem, spolupracovala s populárními orchestry Karla Vlacha či Felixe Slováčka. Po studiu na Konzervatoři Jaroslava Ježka začala Radka Fišarová s Jazzovým triem s programem Malá pocta velké Edith.
Radka Fišarová si zahrála a zazpívala většinou stěžejní role v řadě muzikálů. Jmenujme např. Vlasy, Edith, vrabčák z předměstí, Kleopatra, Lucrezia Borgia, Rebelové, Elixír, Mamma Mia, Kat Mydlář. Představila se i před televizní kamerou, a to např. v seriálech Šípková Růženka, Redakce nebo Pojišťovna štěstí.

Vstupné v předprodeji: 200/150 Kč (děti, studenti, senioři), na místě: 250/200 Kč

Kontakty na předprodej vstupenek: Programové oddělení Jupiter clubu, I. patro: pondělí až čtvrtek 8 – 16 hodin, pátek 8 – 14 hodin, Hana Svobodová, tel. 566 782 004, 724 399 474. Zbylé vstupenky budou k prodeji také na místě 45 minut před začátkem koncertu.

  • Facebook
  • Twitter