Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Třebíči poběží pro Paměť národa

/
/
/
724 Zobrazení



V sobotu 9. června se v Třebíči, ale také v Praze, Plzni, Olomouci a Hradci Králové uskuteční Běh pro Paměť národa, účastníci se mohou vydat na trať jeden, pět nebo dokonce deset kilometrů.

„Přijďte, je to úžasná akce. Chceme z ní udělat slavnost. Bude muzika, koncert, dobré zdravé jídlo a pití. Přijďte! I když třeba neběháte. Srdečně vás přivítáme. A vy, kteří běháte, přidejte se. Nenechte nás tlouštíky vpředu 🙂

Každý z nás poběží symbolicky za někoho, kdo už běžet nemůže, třeba za dědu nebo babičku, nebo někoho, kdo běhat nemohl, protože bojoval na západní či východní frontě, nebo ho nacisté či komunisté věznili. Výtěžek ze startovného nám umožní natočit a uchovat další stovky příběhů. Moc děkujeme!

A rozhodně nenechte doma děti! Na všech místech pro ně budou připraveny hry a další nejen sportovní zábava. Pokud zrovna není běh vaším šálkem kávy, ale i přesto nás chcete podpořit, budeme vděční za pomoc na místě,“ zve za pořadatele Běhu pro Paměť národa Mikuláš Kroupa, zakladatel sbírky Paměť národa. Dobrovolníci se mohou hlásit zde. Další informace o Běhu a přihlášky najdete zde.

Více informací na: www.postbellum.cz a www.pametnaroda.cz.

  • Facebook
  • Twitter