Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rekreační areál Pilák, ideální tip na rodinný výlet

/
/
/
1432 Zobrazení



Na břehu Pilské nádrže (57 ha) v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy se rozléhá moderní volno-časový areál. Turisté mohou, pokud je pěkné počasí, areál navštěvovat od dubna do října. A co se zde dá vlastně všechno vidět a zažít?

Areál nabízí vyžití napříč věkovými skupinami, zábavu a sportovní aktivity pro větší i menší děti, a to na dětském hřišti, minigolfu, discgolfu, basketbalu nebo plážovém volejbalu. Vybavení na minigolf a dicgolf lze půjčit přímo na místě. Stejně tak je možné zapůjčit i kola a koloběžky. Dospělí se mohou například protáhnout na posilovacích strojích. Cestou po cyklostezce dojdete až na místo kde najdete sochařská díla od Michala Olšiaka znázorňující hraniční kámen, českého lva a moravskou orlici, které tvoří pomyslnou hranici mezi Čechy a Moravou.


Občerstvení v zázemí areálu nabízí rychlé občerstvení, jednodušší teplá jídla, sladkosti pro děti, zmrzlinu a výběr z několika druhů nápojů. Disponuje posezením pro 120 osob. Rodiče se tak mohou pohodlně občerstvit a zároveň mít na dohled své ratolesti hrající si na hřištích. Pro skupiny návštěvníků je možné si objednat občerstvení na přání. Parkování je možné přímo u areálu a vejde se zde necelá stovka vozů a je po celý den zdarma.

  • Facebook
  • Twitter