Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Softbalové mezinárodní akce v havlíčkobrodské Hippos aréně

/
/
/
445 Zobrazení



Poté, co hostil Havlíčkův Brod zhostil světový šampionát v softbale v roce 2019, začínají pomalu práce na dalších mezinárodních akcích mládežnických kategorií.

„Evropská softbalová federace přidělila na příští rok do Havlíčkovu Brodu jednak kvalifikační turnaj o postup na mistrovství světa hráčů do 23 let, které ve stejném roce pořádá Argentina a jednak mistrovství Evropy juniorů do 18 let a kadetů do 16 let.
Kvalifikace U23 proběhne 9.-11. července 2021 a postup si zajistí první dva týmy, mistrovství Evropy kategorií U18 a U16 poběží ve společném termínu 11.-17. července 2021. Pro juniory bude mistrovství Evropy zároveň kvalifikací o postup na světový šampionát a i zde si zajistí postup první dva celky.
Pro Hippos arénu to bude už jedenáctá mezinárodní akce od roku 2006, kdy byla aréna slavnostně otevřena. Ve všech třech reprezentačních výběrech se dá navíc očekávat účast havlíčkobrodských Hrochů, což pořadatelství ještě více pro naše město zatraktivní,“ uvedl Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.

  • Facebook
  • Twitter