Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První letošní číslo Logos Polytechnikos se zabývá trendy ve zdravotnictví

/
/
/
636 Zobrazení



Vysoká škola polytechnická Jihlava vydala první letošní číslo odborného periodika Logos Polytechnikos. Úvodní číslo seznámí čtenáře s nejnovějšími trendy v nelékařských zdravotnických profesích – ⁠obsahuje články z oblasti ošetřovatelství, porodní asistence a sociální práce.

Čtenáři mohou nahlédnout do problematiky pádů pacientů, problematiky pacientů s tělesným znevýhodněním, dále do intenzivní péče a mnoha dalších oblastí.

Do konce roku vyjdou ještě další dvě čísla časopisu. I ta budou reflektovat zaměření oborových kateder VŠPJ. Srpnové číslo bude věnováno především zdravotnickým oborům a sociální práci, prosincové pak ekonomice, managementu a cestovnímu ruchu.

Elektronický časopis Logos Polytechnikos vydává Vysoká škola polytechnická Jihlava už od roku 2010. Jedná se o odborný recenzovaný časopis, který slouží pro publikační aktivity akademických pracovníků VŠPJ i jiných vysokých škol, univerzit a výzkumných organizací. Časopis je veden na seznamu vědeckých časopisů z oblasti humanitních a společenských věd ERIH PLUS (European Reference Index for the Humanities and the Social Sciences).

  • Facebook
  • Twitter