Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Při havárii mezí Věží a Rozkoší se těžce zranil řidič

/
/
/
924 Zobrazení



Ve čtvrtek 15. listopadu se po jedenácté hodině stala na silnici I/34 mezi Věží na Havlíčkobrodsku a Rozkoší u Humpolce dopravní nehoda. Čelně se tu střetlo osobní a nákladní auto. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena a na místě přistával vrtulník letecké záchranné služby.  

„Policisté na místě zjistili, že čtyřiačtyřicetiletý řidič osobního vozu VW Arteon z dosud nezjištěných příčin při průjezdu pravotočivé zatáčky přejel do protisměru, kde v danou chvílí projížděl řidič s nákladním vozem Scania s návěsem. Řidič nákladního vozidla Scania sice reagoval intenzivním bržděním, ale střetu už nedokázal zabránit. Osobní auto se po střetu s nákladním vozem odrazilo zpět do svého jízdního pruhu a následně vpravo do silničního příkopu, kde narazilo do stromu. Tahač s návěsem skončil po dopravní nehodě částečně ve svém jízdním pruhu,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že se při havárii těžce zranil řidič osobního auta, kterého po ošetření letecky transportovali zdravotníci do nemocnice v Brně. Lehce se zranil také spolucestující z osobního vozu, kterého zdravotníci převezli do nemocnice v Havlíčkově Brodě. Škodu na obou autech odhadli policisté na 600 000 korun. „Další doposud neupřesněná škoda byla způsobena na převáženém nákladu. U obou řidičů policisté provedli dechové zkoušky s negativními výsledky. Při dopravní nehodě došlo k nezjištěnému množství úniku pohonných hmot z nákladního vozidla, proto byl na místě přítomen pracovník odboru životního prostředí z Havlíčkova Brodu. Silnice byla po nehodě několik hodin zcela uzavřena,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter