Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Předposlední duel přípravy FC Vysočina v sobotu doma s Vlašimí

/
/
/
801 Zobrazení



Tým kouče Radima Kučery v sobotu 22. února od 11.00 nastoupí do předposledního přípravného duelu před výkopem ligového jara. FC Vysočina se střetne proti druholigovému FC Sellier&Bellot Vlašim, utkání se pravděpodobně sehraje na trávníku hlavního stadionu v Jiráskově ulici.

Vyloučeno ale není ani konání na umělé trávě Na Stoupách. Informace bude upřesněna v sobotu ráno na webu i sociálních sítích.

Zatímco v posledních třech zimních duelem proti třetiligovým soupeřům Vysočina prostřídala množství hráčů a dostalo se i na členy kádru dorostu či juniorky, tak proti Vlašimi tomu bude jinak. „Pomalu se nám začne krystalizovat sestava na ligové zápasy. Někteří hráči rozhodně odehrají větší porci minut, než jiní. Rozhodně znovu nastoupí nové posily našeho kádru – křídelník Luis Arroyo a stoper Waly Diouf. Dva další exotičtí cizinci v našem kádru – Esteban Beltrán a Chok Dau – se k týmu připojili až dnes, tudíž místo utkání absolvují kondiční běh. Zároveň stále platí, že některé stabilní členy kádru budeme postrádat ze zdravotních důvodů,“ řekl před sobotním duelem kouč Radim Kučera.

Duel s Vlašimí v listopadu obstaral domácí loučení s ligovým podzimem a šlo o opravdu vydařenou derniéru – 4:1. Odveta proběhne až v polovině května, tudíž nic nebrání sehrání kvalitní prověrky v závěru aktuálního zimního přípravného bloku. V něm Vlašim deklasovala Písek a Živanice, porazila Admiru Praha a Štěchovice. Porážku si připsala s Mladou Boleslaví, Duklou Praha a naposledy v regionálním derby s Benešovem. Středočechy vede exjihlavský kouč Daniel Šmejkal, který ve svém týmu v tomto týdnu přivítal novou posilu – hosta z Bohemians a bývalého krajního záložníka FC Vysočina Jihlava – Jana Závišku.

  • Facebook
  • Twitter