Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Před Velkým Meziříčím vyletělo z dálnice osobní auto s přívěsem

/
/
/
1731 Zobrazení



VELKOMEZIŘÍČSKO – Dopravní nehoda osobního auta mezi Velkou Bíteší a Velkým Meziříčím na kilometru 156,5 zastavila ve čtvrtek 17. září krátce po 8.00 hodině ranní provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu. Podle mluvčí krajských hasičů Petry Musilové tady osobní auto s přívěsem vyletělo z dálnice. Na místo letěl vrtulník. Dálnice ve směru na Prahu stojí.

Podle prvotních informací cestovali v autě čtyři lidé. Na místo okamžitě vyjela lékařská posádka z Velkého Meziříčí a letěl i vrtulník letecké záchranné služby z Jihlavy. „Zranění utrpěly dvě osoby, které byly ve stabilizovaném stavu převezeny do nemocnic v Jihlavě a Brně,“ informoval mluvčí krajských záchranářů Petr Janáček.

Na místě zasahují policisté, záchranáři i profesionální hasiči z Velkého Meziříčí. „Provoz je v místě nehody zastavený,“ potvrdila Petra Musilová. Podle Centra dopravních informací Policie ČR se omezení na dálnici D1 odhaduje zhruba do 11.00 hodiny dopolední.

  • Facebook
  • Twitter