Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pomáháme zůstat doma v roce 2019, vzkazuje Domácí hospic Sdílení

/
/
/
1298 Zobrazení



Od 1. ledna letošního roku nabízí obecně prospěšná společnost Sdílení v Telči pojišťovnami hrazenou domácí ošetřovatelskou péči. Svou činnost hodlá rozvíjet i v roce příštím, a proto se snaží získat podporu i z dalších zdrojů.

„S nadcházejícím rokem očekáváme malé i větší změny a události a jistě nás i ještě další překvapí. Doufejme, že hlavně ty radostné a posouvající rozvoj naší organizace správným směrem. Čekají nás opět žádosti na ministerstva, kraje, obce, nadace. Poprvé budeme čerpat peníze z evropského fondu a o další se ucházet. Náš tým pečovatelek, zdravotních sester a lékařů se bude nadále snažit udržet naši dobrou pověst a vysokou kvalitu sociálních a zdravotních služeb. Máme velké štěstí, že u nás pracují všichni s radostí a srdcem na dlani,“ popisuje Jana Bělíková ze Sdílení.
To má v současnosti už 32 zaměstnanců a není vůbec lehké držet rozpočet vyrovnaný. V roce 2019 bude provoz našeho domácího hospice stát tři miliony korun.  „Domácí hospic Sdílení funguje jenom díky dárcům jako jste vy. Bez vás bychom to v roce 2019 prostě nezvládli. Darujte našim klientům vzácný čas strávený doma. Prosím, podpořte nás jakoukoliv částkou a pomozte nám zajistit provoz organizace v roce 2019. Děkujeme,“ dodává Jana Bělíková.

  • Facebook
  • Twitter