Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté žádají svědky havárie z dálnice D1 z 18. března o spolupráci

/
/
/
580 Zobrazení



Policisté z dálničního oddělení Velký Beranov vyšetřují tři dopravní nehody z 18. března, kdy se ve 13.25 na 153. kilometru ve směru na Prahu srazilo šest vozidel. K havárii jednoho dodávkového vozu značky VW a dvou osobních aut – Mazda a Škoda Octavia by potřebovali získat případné svědky. Při této nehodě se vážně zranili dva účastníci.

„Na místě policisté zjistili, že řidič jel v levém jízdním pruhu s dodávkou značky VW a nestačil včas zareagovat na situaci před sebou, kdy narazil do zadní části osobního vozu Mazda, jehož řidič jel také v levém jízdním pruhu. Vlivem střetu bylo vozidlo Mazda odraženo směrem vpřed ke středu komunikace a narazilo do osobního auta Škoda Octavia. To bylo odraženo vpravo mimo dálnici do odvodňovacího žlabu. Vozidlo Mazda bylo po střetu s vozem Škoda Octavia odmrštěno na betonová středová svodidla a přetočilo se na střechu. Řidič s dodávkou značky VW zastavil na zpevněné krajnici,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Policisté se obracejí na případné svědky této nehody, kteří viděli její průběh, případně mají k dispozici kamerové záznamy z palubních kamer svých vozidel, aby kontaktovali linku 158, případně přímo policisty na dálničním oddělení Velký Beranov – telefonních číslech: 974 262 750 nebo 974 262 751.

  • Facebook
  • Twitter