Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté se představí na Masarykově náměstí v Jihlavě

/
/
/
622 Zobrazení



Krajští policisté připravili na úterý 14. září akci Bezpečný život na Vysočině, v jejím rámci představí veřejnosti nejen svou práci. Naváže na ni odpolední koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky v parku Gustava Mahlera v Jihlavě.

„Preventivní a prezentační akce Bezpečný život na Vysočině se bude konat od 9.00 do 12.00 na Masarykově náměstí v Jihlavě, je určena pro širokou veřejnost, především pro děti mateřských škol a žáky ze základních a středních škol z celého Jihlavska. V průběhu dopoledne budeme prezentovat veřejnosti moderní policejní techniku, služební dopravní prostředky, policejní výstroj a výzbroj a předvedeme také celou řadu zajímavých dynamických i statických ukázek. Na akci s námi spolupracuje BESIP a Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky. Oba partneři se na náměstí představí se svými aktivitami. Vstup na akci je zdarma,“ zve Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Časový harmonogram
9.00–10.00 zahájení, statické ukázky, soutěže, kvízy, testy, možnost prohlídky moderní policejní techniky, výzbroje a výstroje
10.00–11.00 dynamické ukázky – policejní kynologové, pořádková jednotka, speciální jednotka Dukovany
11.00 –12.00 statické ukázky, soutěže, kvízy, testy, možnost prohlídky moderní policejní techniky, výzbroje a výstroje

Na dopolední program bude navazovat promenádní koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky, který proběhne ve stejný den od 14.00 v parku Gustava Mahlera v Jihlavě a zdarma bude přístupný pro širokou veřejnost.

  • Facebook
  • Twitter