Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté předvedou na jihlavském náměstí zásah proti nebezpečnému muži

/
/
/
446 Zobrazení



Preventivní akce Bezpečný život na Vysočině se na Masarykově náměstí v Jihlavě uskuteční v úterý 13. září. Po dopoledním programu bude následovat koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky.

Policisté chystají preventivní akci Bezpečný život na Vysočině. Určena je především pro děti z mateřských, základních a středních škol. Přijít může ale i široká veřejnost. Akce se uskuteční v úterý 13. září od 9.00 do 12.00 na Masarykově náměstí v Jihlavě.

Policisté z krajského ředitelství policie na Vysočině předvedou příchozím moderní techniku, služební auta, výstroj i výzbroj. Nouze nebude ani o zajímavé ukázky jejich práce. K vidění bude například zásah proti nebezpečnému pachateli, demonstrantům, zadržení pachatele policejním psem nebo zásah u nehody cyklisty.

Časový harmonogram

9.00–10.00 – zahájení akce, statické ukázky, soutěže, kvízy, testy, možnost prohlídky moderní policejní techniky, výzbroje a výstroje

10.00–11.00 – dynamické ukázky – policejní kynologové, pořádková jednotka, zákrok speciální jednotky Dukovany

11.00-12.00 – statické ukázky, soutěže, kvízy, testy, možnost prohlídky moderní policejní techniky, výzbroje a výstroje

Na dopolední program naváže promenádní koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky. Začátek je naplánován na 14.30 v parku Gustava Mahlera a vstup je zdarma. Záštitu nad akcí převzala primátorka Jihlavy Karolína Koubová.

  • Facebook
  • Twitter