Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Jihlavsku pátrají po patnáctileté dívce, nevrátila se do zařízení pro mládež

/
/
/
679 Zobrazení



Kriminalisté na Jihlavsku žádají veřejnost o pomoc při pátrání po patnáctileté pohřešované dívce, která se v neděli 23. září nevrátila do zařízení pro mládež v Janštejně z povolené dovolenky a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. 

„Dívka je vysoká přibližně 150 centimetrů, má hubenou postavu, hnědé oči a středně dlouhé, rovné a tmavě hnědé vlasy. Dívka má na levé ruce u palce tetování (písmeno Š). Na levém předloktí má jizvy a dále má jizvu nad pravým kolenem a pod levým kolenem má růžovou skvrnu o velikosti přibližně deset centimetrů.

Pohřešovaná dívka, archiv Policie ČR

Dívka by se mohla pohybovat na Jihlavsku, Brněnsku, Zlínsku, Bruntálsku nebo Ostravsku. Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ popsala policejní mluvčí Stanislava Miláčková s tím, že policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však dívku vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají.

  • Facebook
  • Twitter