Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky nehody mezi Skálou a Rozkoší

/
/
/
1456 Zobrazení



Policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod se obracejí na svědky dopravní nehody, která se stala 15. března po půl páté ráno na silnici č. I/34 mezi Skálou a Rozkoší na hranicích Havlíčkobrodska a Pelhřimovska.

„Řidič nákladního vozu Mercedes Benz jel ve směru jízdy na Rozkoš a podle jeho vyjádření ho na přímém úseku předjelo osobní auto Škoda Fabia. Řidič nákladního vozu na to reagoval prudkým brzděním, dostal smyk, ve kterém přejel ze svého směru jízdy vpravo mimo silnici, kde narazil do stěny silničního příkopu. Od ní se odrazil a následně se přetočil na levý bok a vozidlo zůstalo mimo komunikaci v pravém silničním příkopu,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Při dopravní nehodě se lehce zranil řidič a spolujezdec z nákladního vozu. „Oba na místě ošetřila posádka vozidla Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina a následně převezla k dalšímu ošetření do nemocnice v Havlíčkově Brodě. Ke zranění jiných osob nedošlo. U řidiče nákladního vozu dechová zkouška neprokázala požití alkoholu,“ dodala Dana Čírtková.
Ke střetu s osobním autem Škoda Fabia ani s jiným účastníkem silničního provozu podle informací policistů nedošlo. „Policisté by potřebovali případné svědky, kteří nehodu viděli a nebo kteří mají ve svých vozidlech palubní kamery, které by její průběh zachytily, aby se zkontaktovali s policisty na DI Havlíčkův Brod – telefon: 725 292 401 nebo e-mail: hb.di@pcr.cz,“ vyzývá tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter