Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Podzimní knižní veletrh

/
/
/
709 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě se uskuteční po 29. Podzimní knižní veletrh, v pátek 11. a v sobotu 12. října v Kulturním domě Ostrov najdou milovníci literatury 170 vystavovatelů a setkání s více než sedmi desítkami autorů nejen z Česka, ale i Slovenska.

„Ze Slovenska přijede mimo jiné slovenský spisovatel Pavol Rankov, který představí skvělou knihu Legenda o jazyku, v níž se prolínají hrůzy normalizační doby s legendou o Janu Nepomuckém. Doplní ho ze Slovenska ještě Jozef Banáš,“ popisuje Markéta Hejkalová, ředitelka veletrhu.

„Návštěvníci veletrhu mohou letos vyhrát neobvyklé množství cen – celkem 44. Kromě knižních kolekcí jsou mezi nimi zájezdy do Maďarska, víkendy v hotelu Brixen, kolekce francouzských vín, předplatné Deníku N, poukazy do kavárny Hejkal, ale knihy vysoce převažují tak, jak to má na knižním veletrhu být,“ dodává Markéta Hejkalová.


Veletrh bude otevřen v pátek 11. října od 10.00 do 19.00 a v sobotu 12. října od 9.00 do 17.00.

Všechny další informace jsou na stránkách www.hejkal.cz.

  • Facebook
  • Twitter