Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Podnapilý cyklista havaroval v Humpolci

/
/
/
1002 Zobrazení



Ve čtvrtek 16. května kolem po půl druhé ráno vyjížděli policisté k dopravní nehodě, která se stala v Okružní ulici v Humpolci, kde havaroval pětadvacetiletý muž na elektrokole.

„Projížděl po silnici ve směru z centra města směrem na Pelhřimov. Plně se nevěnoval řízení kola a přehlédl před sebou označenou překážku – směrovou deskou, která byla umístěna na pozemní komunikaci. Do této překážky narazil a upadl s kolem na vozovku. Při pádu si přivodil zranění, se kterým byl převezen na vyšetření do pelhřimovské nemocnice, odkud byl propuštěn bez nutnosti dalšího léčení. Cyklista se podrobil dechové zkoušce, jejíž výsledek byl pozitivní – 2,16 promile alkoholu v dechu. V nemocnici se cyklista podrobil odběru krve,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že cyklistův přestupek v dopravě odevzdají policisté k řešení do správního řízení.

  • Facebook
  • Twitter